Onafhankelijk advies

Wij willen onze klanten bijstaan op een onafhankelijke manier. Dit betekent dat wij een volledig objectieve werkwijze hanteren. Bij ons staat de klant centraal. Wij gebruiken onze IT ervaring en kennis om onze klanten bij te staan.

Geen leverancier

Wij zijn zelf geen leverancier van software, hardware of diensten. Ons businessmodel is hierop niet gebaseerd. Dit laat ons toe om volledig onafhankelijk te werken.


Geen commerciële afspraken

Vaak worden er in de IT wereld commerciële afspraken gemaakt met bepaalde leveranciers. Hierbij wordt gewerkt met een commissiemodel bij het aanbrengen van nieuwe klanten. Wij staan hier volledig buiten. Wij werken alleen samen met onze klanten en de leveranciers waarmee zij vertrouwd zijn.


Geen voorkeur voor platform en technologie

Veel bedrijven werken samen met één of meerdere vaste leveranciers. Hierdoor zijn de gebruikte producten en oplossingen vaak alleen afgestemd op wat de leverancier aanbiedt in zijn gamma. Dit is niet altijd de beste oplossing voor uw bedrijf. Als onafhankelijke IT partner staan wij hierboven. Wij wegen de verschillende oplossingen af en kijken wat het beste is voor uw bedrijf. • IT Audits

  In kaart brengen van uw huidige IT omgeving.

  Meer info

 • IT Oplossingen

  Nieuwe producten naadloos integereren in uw bestaande IT omgeving.

  Meer info

 • IT Management

  Advies bij nieuwe investeringen en lange termijn visie.

  Meer info

 • Project Management

  Begeleiding op maat voor zowel uw interne als externe IT projecten.

  Meer info